به گزارش غیرمنتظره و به نقل از صداوسیمای گیلان؛ سرهنگ امیرحسین نقیمهر گفت: کارشناسان پلیس فتا فردی را که با ارسال پیامک جعلی معیشتی از شهروندان کلاهبرداری میکرد، دستگیر کردند.
وی افزود: این متهم با شیوه و شگرد ارسال پیامک دارای لینک آلوده، شهروندان را به باز کردن لینک اینترنتی ترغیب کرده و با هدایت به صفحه فیشینگ، حساب بانکی کاربران را خالی و همچنین با استفاده از نصب بدافزار بر روی گوشی مالباختگان، اقدام به ارسال پیامک مشابه به مخاطبین مالباختگان میکرد.
رئیس پلیس فتای گیلان گفت: ماموران پلیس فتا با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی صورت گرفته، مخفیگاه متهم در شرق گیلان شناسایی و با هماهنگی انجام شده با مرجع قضایی و طی یک عملیات غافلگیرانه متهم را دستگیر کردند.
سرهنگ امیرحسین نقی مهر به کاربران فضای مجازی توصیه کرد: در صورت دریافت چنین پیامهایی، به سرعت آن را حذف کرده و موضوع را به پلیس فتا گزارش دهند تا از کلاهبرداریهای احتمالی جلوگیری شود.
- کد خبر 125560
- پرینت