به گزارش سپیدخبر ؛دکتر هادی نوری، مدیر کل کتابخانه های عمومی استان گیلان صبح امروز پنجشنبه(۱۸مرداد) در دیدار با نادر جهان آرای، مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان که با حضور معاونین و مسئولین دو مجموعه صورت پذیرفت بر ضرورت همکاری موثر و بیش از پیش نظام آموزشی و کتابخانه ها در استان تاکید کرد. مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با تبریک انتخاب جهان آرای به عنوان مدیرکل مجموعه آموزش و پرورش استان با بیان اینکه آموزش و پرورش و نهاد کتابخانه ها در کنار هم می توانند به فراگیر شدن فرهنگ مطالعه در گیلان کمک شایانی کنند از تسهیل حضور دانش اموزان در کتابخانه ها به عنوان نقطه قوت این همکاری یاد کرد.
فعالیت های کتابخانه های استان با سلایق و علایق مردم مناطق مختلف تعریف و اجرا می شود دکتر هادی نوری با بیان اینکه در ترویج فرهنگ مطالعه نباید نگاه دستوری و مدیریتی حاکم بر امور باشد خاطرنشان کرد: بر همین اساس بسیاری از فعالیت های کتابخانه های استان با سلایق و علایق مردم مناطق مختلف تعریف و اجرا می شود. نوری همچنین ایجاد بخش های مستقل کودک در کتابخانه های سراسر استان را به عنوان اقدام دیگر این مجموعه عنوان و راه اندازی دومین کتابخانه بزرگ ویژه کودکان کشور در گیلان را برای رسیدن به اهداف تعریف شده دانست.
بزرگترین اشکالات نظام آموزشی کشور دور بودن دانش آموزان از مطالعه و تحقیق و تجربه است وی با اشاره به بسترهای زیاد همکاری دو مجموعه کتابخانه ها و آموزش و پرورش گفت: نظام آموزشی با توجه به کتاب و کتابخوانی پویایی خواهد یافت. مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در ادامه یکی از بزرگترین اشکالات نظام آموزشی کشور را امتحان محور بودن آن و دور بودن دانش آموزان از مطالعه و تحقیق و تجربه عنوان کرد. دکتر نوری در پایان به تفاهم نامه مشترک فی مابین اداره کل کتابخانه های عمومی استان و آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه همکاری که در سال های گذشته به امضاء مسئولین دو مجموعه رسیده است دارای نقاط قوت و ضعف هایی است که با هم افزایی بیشتر این مواد بزودی مرتفع خواهد شد. جهان آرای: فضاهای آموزشی بسیاری برای ایجاد کتابخانه های عمومی در اختیار داریم در این نشست مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز همکاری میان این مجموعه و کتابخانه های عمومی را در توسعه کتابخوانی میان دانش اموزان بسیار ارزشمند و دارای اثرات ملموسی دانست. نادر جهان آرای اضافه کرد: از همین روی ارتباط ما با کتابخانه ها می تواند پشتوانه بسیار خوبی برای نظام آموزشی باشد. وی با بیان اینکه امروز در اقصی نقاط گیلان فضاهای آموزشی بسیاری برای ایجاد کتابخانه های عمومی در اختیار داریم از مدیرکل کتابخانه های خواست کارشناسان دومجموعه با بررسی بیشتر این موضوع نسبت به تجهیز این اماکن و استفاده به عنوان کتابخانه همکاری کنند. گفتنی است ایجاد کتابخانه های عمومی مستقل در محیط مدارس تازه تاسیس، راه اندازی کتابخانه عمومی در مناطق روستایی با استفاده از ظرفیت اماکن بلا استفاده آموزش و پروش و نیز هماهنگی بیشتر و رفع موانع موجود برای حضور کتابداران در مدارس و اجرای برنامه های فرهنگی برای دانش اموزان از مهمترین محورهای این گفتگو شد.
- کد خبر 21329
- پرینت
لینک کوتاه
https://gheyremontazereh.ir/?p=21329