شما اینجا هستید

اجتماعی » موسوی و ساغری بازهم شانس خود را امتحان می کنند؟!

سپیدخبر به نقل از رشت۲۰- شب گذشته و در جلسه ای غیر رسمی پس از پایان شصت و هشتمین جلسه علنی شورای شهر رشت ۶ گزینه نهایی برای تصدی بر شهرداری رشت انتخاب شدند که نام سید مسعود موسوی و رضا ساغری بار دیگر در میان کاندیداهای تصدی بر شهرداری رشت دیده می شد!

 

نکته قابل تامل اینکه پیش از این و در مرحله اول انتخاب شهردار که به انتخاب حامد عبدالهی به عنوان شهردار منتخب ختم شد، مسعود موسوی و رضا ساغری بار دیگر نامشان برای تصدی بر شهرداری مطرح شده بود و در لیست گزینه های نهایی قرار داشت اما این دو در نهایت نتوانستند حتی یک رای از اعضای شورا به دست بیاورند و با صفر رای کنار ماندند.

 

جالب آنکه در همان مرحله یک جوان به نام علی مبصر حضور داشت که علیرغم جوان بودن اما فردی کاملاً باتجربه نشان داد و زمانی که دید نمی تواند رای لازم برای شهردار شدن را کسب کند از حضور در مرحله نهایی انتخاب شهردار انصراف داد تا عدد صفر مقابل نامش در نهایت به ثبت نرسد اما اینبار شاهد آن هستیم افرادی چون رضا ساغری و مسعود موسوی در شرایطی که بازهم می دانند توانایی اخذ رای از طیف اکثریت شورا را ندارند بازهم آمده اند تا شانس خود را محک بزنند.

 

 

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت