شما اینجا هستید

اجتماعی » رضا رسولی: طی ۲ سال باقی مانده باید به اندازه ۴ سال کار کنیم انرژی جدیدی به شورا وارد شده است

اختصاصی / به گزارش غیرمنتظره، در نود و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر رشت، رضا رسولی با عرض خوشامدگویی خدمت حاضرین جلسه، یاد و خاطره شهدای ایرباس A300 در آب‌های خلیج‌فارس را گرامی داشت و با تبریک میلاد حضرت فاطمه معصومه (س)، گفت: امیدوارم بتوانیم به برای دختران شهرمان گام‌های مثبتی برداریم.

رسولی با اشاره به در پیش بودن روز قلم، گفت: این روز را به‌تمامی اهالی قلم و اصحاب رسانه تبریک می‌گویم.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه پس از تعیین تکلیف وضعیت مدیریت شهری خوشبختانه انرژی جدیدی در شورا ایجاد شده است، تصریح کرد: انتظار انجام کار دو شیفته در مجموعه شورا نیز همانند شهرداری وجود دارد. وی همچنین پیشنهاد برگزاری جلسات کمیسیون‌های تخصصی شورا در ساعات عصر را ارائه نمود.

رضا رسولی نائب رئیس شورا و رئیس جلسه ضمن تذکر نسبت به غیبت‌های متعدد برخی از اعضای شورا در خصوص تاخیر در برگزاری جلسات شورا ابراز گلایه کرد و تاکید کرد از اصحاب رسانه که در جلسه حضور دارند عذرخواهی میکنم اما باید بدانیم که این اتفاقات بسیار نگران‌کننده است و امیدواریم همه ما یک بازنگری نسبت به اقدامات خود در مقابل وظایف و مسئولیت‌هایی که نسبت به شهروندان داریم، داشته باشیم.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت