به گزارش غیرمنتظره ،بهراد ذاکری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا با ارائه پیشنهادی در خصوص تشکیل صندوق سلامت کارکنان شهرداری رشت، اظهار داشت: با توجه به وضعیت فعلی در خصوص عدم پرداخت بیمه تکمیلی به کارکنان شهرداری این پیشنهاد مطرح شده است.
ذاکری افزود: حدود یک سال در سالهای ۹۲ تا ۹۳ چنین صندوقی تشکیل شده بود که مسکوت ماند.
عضو شورای شهر رشت بیان داشت: یکی از نکات ویژه این طرح این است که با توجه به آنکه قرارداد داخلی عقد می شود، شامل مالیات بر ارزش افزوده نمیشود.
فرهام زاهد دیگر عضو کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای شهر رشت، اذعان داشت: پیش از این در جاهای دیگری چنین صندوقهایی تشکیل شده بود اما به دلیل شرایط مالی مبالغ در نظر گرفته شده برای صندوق به بخشهای دیگر تخصیص پیدا میکرد که سبب بروز مشکلات جدی میشد.
وی تأکید کرد: اگر این اجبار وجود داشته باشد که هر ماه مبلغ مشخصی بدون توقف به صندوق واریز شود میتوان به آن امیدوار بود.
حامد عبدالهی نیز در این خصوص بیان داشت: سؤال بنده بر این است که تاکنون چه میزان از تعهدات شهرداری رشت به شرکت مجری بیمه تکمیلی پرداخت شده است؟!
وی ادامه داد: هیچکس در شهرداری رشت بابت کسر حقوق به عنوان برداشت برای صندوق دل خوشی ندارد. چه تضمینی برای اجرایی شدن قطعی این طرح وجود دارد؟
عبدالهی همچنین با اشاره به بحث توقیف حسابهای شهرداری رشت اظهار داشت: با توجه به اینکه صاحب حساب صندوق، شهرداری رشت خواهد بود باید موضوع مسدود شدن حسابها در نظر گرفته شود؛ زیرا ممکن است در آینده افرادی حقیقی یا حقوقی با حکم توقیف حساب بتوانند مبالغ موجود در صندوق که برای درمان کارکنان شهرداری در نظر گرفته شده است را برداشت کنند.
یعقوب امیری مدیر مالی شهرداری رشت نیز گفت: در ارتباط با تشکیل صندوق سلامت کارکنان شهرداری رشت اگر بخواهیم تشکیلات صندوق را توسط شهرداری رشت انجام دهیم، همان موضوعی که آقای عبدالهی مطرح کردند رخ خواهد داد اما اگر با تشکیلاتی مستقل و صحیح این کار انجام بگیرد قطعاً دیگر دچار مشکل نخواهیم شد.
وی ادامه داد: در این طرح دیگر با شرکت بیمهای مواجه نیستیم که به دنبال حداکثر سود خود باشد. اگر هم پرداختها با تأخیر باشد اما باز هم حقوق پرسنل شهرداری رعایت خواهد شد.
مدیر مالی شهرداری رشت تصریح کرد: اگر فردی خارج از استان بخواهد مسائل پزشکی خود را پیگیری کند با توجه به قرارداد تعریف شده با بیمارستانهای سطح گیلان، تنها یک راه وصولی وجود دارد و آن پرداخت مساعده است.
امیری تأکید کرد: تشکیل صندوق سبب آن خواهد شد که ریسک بیمهگذار در شهرداری نگه داشته میشود و برای همین منظور میبایست یک فرد بیمهای در این کار حضور داشته باشد.
احمد رمضانپور نرگسی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شهرداری رشت نیز بیان داشت: باید برای همکاران سازمانی که عمر خود را برای خدمت میگذارند، خدمات لازم را ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: چنین موضوعاتی در حوزه کاری ما تعریف نشده است و اکنون در حال ورود به این موضوع هستیم. باید در این خصوص راههای سوءاستفاده را بست و برای این کار نیاز به افرادی برای ممیزی اسناد داریم و باید تیم فنی برای این کار تشکیل شود. اگر قرار است کار خوبی انجام شود باید با مطالعه صورت بگیرد.
- کد خبر 39935
- پرینت
لینک کوتاه
https://gheyremontazereh.ir/?p=39935