شما اینجا هستید

تیتر یک » نگاهی به پرخطرهایی که “یواشکی” کم خطر شدند/ از سس زدن به پیتزا تا دمبه ریختن روی ذغال در غذاخوری!

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از خبر راست، روز گذشته اولین گام برای آغاز بکار مجدد واحدهای صنفی کم خطر پس از بسته شدن به علت شیوع ویروس کرونا بود. جایی که هیچ متر و معیاری برای اندازه گیری “خطر” از کم تا زیاد وجود نداشت.

در این بین بی توجهی به یک اصل ساده یعنی دریافت مجوز برای بازگشایی واحدهای صنفی سبب بروز اتفاقاتی عجیب شد. در روز گذشته بسیاری از واحدهای صنفی که عملاً پرخطر محسوب می شوند اقدام به بازگشایی کرده بودند. به گونه ای که حتی بنا بر مشاهدات عینی خبرنگار خبر راست در یک فست فود مشتری روی میز نشسته و به پیتزای خود سس گوجه فرنگی! میزد و در یک غذاخوری بدون پیک، آشپز دمبه به روی ذغال می انداخت.

اینا برخی از اتفاقات روز گذشته در یکی از محلات سطح شهر رشت است، اما در وسط بازار چه خبر بود؟! در سطح بازار با توجه به بازگشایی مجدد صنوف پس از چندین روز تعطیلی در ساعات اولیه خاک گیری حرف اول را می زد! سپس شلوغ تر شدن بازار سبب شد تا کار و کاسبی گرم تر و جدی تر شود و هیچکس به چیزی به نام فاصله گذاری اجتماعی و فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و سایر جملات قصار دولتی توجهی نداشته باشد.

از سوی دیگر آنچه که در سطح خیابان ها، معابر و راسته های کسبه مشاهده می شد کاهش تعداد استفاده کنندگان از ماسک و دستکش بود. دیگر کسی مانند روزهای اول هیجانی برای خرید ماسک ندارد و دستکش هم که عملاً نایاب شده است. در چنین شرایطی آیا جز این است که باید متاسفانه منتظر افزایش مجدد تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در روزهای آینده باشیم؟!

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت