به گزارش سپیدخبر، وحید خاصی پوراظهار کرد: اردوی تدارکاتی و آمادهسازی تیم ملی فوتبال از تاریخ ۱۴ تا ۱۷ اسفند ماه سالجاری در مرکز ملی فوتبال ایران برگزار میشود.
وی با بیان اینکه دانیال نیارشید ، دروازه بان آستارایی تیم ملوان انزلی در کنار علیرضا کنکاشپور و عارف نوبخت از استان گیلان به این اردو دعوت شده اند، افزود:دعوت شدگان باید رأس ساعت ۱۷ روز دوشنبه ۱۴ اسفند ماه خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.
خاصی پور در پایان اضافه کرد : سید آریا حسینی فرد، ارشیا بابایی، سعید محمودی، محمدرضا کوشکی، مهدی محمدی، سجاد خادمی، محمدامین دوستعلی و آریا اصغری از استان تهران ، حمیدرضا شریفی، ایمان دانش و علیرضا گلی از استان خوزستان ، رضا بابایی و عرفان جاوی از استان مازندران ، یاسین جعفری از استان گلستان ، محمدکیا میرشاهی و صالح آقایی از استان خراسان رضوی ، امید ابراهیمزاده و فاضل شادی از استان آذربایجان شرقی ، عرفان شایان، عباس رضوی زاده و محمدجواد دهقان از استان اصفهان و علیرضا سعدیپور، علیاکبر رنجبر و سبحان نادری از استان فارس به این اردو دعوت شده اند.
“دانیال نیارشید” متولد سال ۱۳۸۳ شهرستان مرزی بندر آستارا می باشد که فوتبال را از ۱۳۹۲ آغاز کرده است و سابقه بازی در تیم های آستاراجوان، منتخب گیلان و ملوان انزلی دارد.
- کد خبر 6394
- پرینت