شما اینجا هستید

اقتصادی » کسب تندیس واحد مشتری مدار به‌عنوان تنها شرکت سیمانی کشور

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از روابط عمومی شرکت سیمان خزر، دومین همایش سراسری یکصد واحد مشتری مدار کشور، روز دوشنبه ۲۲ آذرماه در مرکز بین‌المللی همایش‌های صداوسیمای تهران و با حضور مهم‌ترین و معتبرترین برندهای ایرانی برگزار شد.

 برگزارکنندگان این جشنواره، سیمان خزر را به سبب برداشتن گام‌های مؤثر در جلب رضایت و احترام و تکریم مشتریان به‌عنوان شریک تجاری، شایسته‌ دریافت تندیس یکصد برند مشتری مدار که در عالی‌ترین سطح می‌باشد، دانسته و به همین مناسبت، لوح و تندیس همایش را به دکتر «اسحاق جمال امیدی»، مدیرعامل شرکت سیمان خزر اهداء کردند.

 مدیرعامل و نائب رئیس هیئت‌مدیره شرکت سیمان خزر در این همایش ضمن ابراز خشنودی از کسب چنین موفقیتی، آن را حاصل عملکرد سلامت و حرفه‌ای مجموعه سیمان خزر دانسته و انسجام و مسئولیت‌پذیری همه ارکان سازمان را در راه دست‌یابی به این توفیق حائز اهمیت دانست.

 دکتر جمال امیدی همچنین اظهار امیدواری کرد با ادامه‌ روند رو به رشد مشتری مداری به‌عنوان آخرین حلقه زنجیره ارزش که در استراتژی مدون شرکت نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد، باعث ایجاد فضای تجاری سالم و بازار پایدار و شفاف در منطقه جغرافیایی جهت عرضه محصولات این شرکت را فراهم نموده و عاملین و خریداران نیز با دید شریک نه رقیب در راستای منافع مشترک طرفین فعالیت خواهند کرد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت