شما اینجا هستید

اقتصادی » تیم اقتصادی دولت شعارهای انتخاباتی را با برنامه اشتباه گرفته‌ است

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از پیام نو، عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تأکید کرد: آقای رئیس جمهور به متخصصان و استادان دانشگاهی مراجعه نمی‌کند، اما برای حل مشکلات اقتصادی کشور از حوزه علمیه برنامه و نظر می‌خواهد.

محمدرضا خباز با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم، تیم اقتصادی رئیسی را فاقد برنامه ارزیابی کرد و در ادامه یادآور شد: قبل از انتخابات ریاست جمهوری و بعد از آن منتقدان بارها به دولت گفتند که برنامه اقتصادی شما کجاست؟ یا اگر برنامه اقتصادی برای اصلاح امور دارید آن‌ها را به اطلاع عموم برسانید. البته وزیر اقتصاد قبل از معرفی به مجلس، توییت‌هایی برای رفع مشکلات منتشر می‌کرد، ولی تا الان برنامه قابل توجه‌ای از سوی وزارت اقتصاد مطرح نشده است.

وی تصریح کرد: در یک مصاحبه‌ای آقای رئیس جمهور بیان کرد که هفت یا هشت هزار مطلب برای حل مسائل اقتصادی دارد، حتی آقای محسن رضایی، معاون اقتصادی دولت نیز گفت که ۱۰ هزار مطلب جهت برون‌رفت از معضلات معیشتی-اقتصادی تهیه کرده‌ است، در حالی که بنده تاکنون حتی یک صفحه هم از برنامه‌های اقتصادی آنان برای حل مشکلات ندیده‌ام.

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: این مسئله نشان می‌دهد که دولت واقعا برنامه اقتصادی ندارد و مهمتر از آن آقای رئیس جمهور به افراد متخصص و متبحر مراجعه نمی‌کند، در حالی که در سفر به استان قم از حوزه علمیه و مراجع عظام درخواست برنامه و ارائه نظر برای حل مشکلات اقتصادی کشور کرده بود؛ چنین موضوعی بیشتر به تعارف نزدیک است تا به حقیقت.

این سیاستمدار اصلاح‌طلب افزود: در آن زمان دو تن از مراجع عظام به درخواست آقای رئیسی واکنش نشان دادند و آیت‌الله جوادی آملی به صراحت بیان کردند برای حل بحران‌های اقتصادی باید به متخصصان و خبرگان اقتصادی مراجعه کنید، نه حوزه علمیه و آیت‌الله شبیری زنجانی فرمودند که ما فقط می‌توانیم برای شما دعا کنیم.

استاندار پیشین سمنان تأکید کرد: تعدادی از اعضای تیم اقتصادی دولت، نظرات یکدیگر را قبول ندارند، چون هرکدام خودشان را ژنرال می‌دانند، در حالی که مجموعه یا یک تیم برای پیشبرد اهداف و حل مشکلات باید همراهی و همفکری داشته باشند.

خباز با بیان اینکه بعضی مسئولان، شعارهای انتخاباتی را برنامه‌ اقتصادی می‌دانند و متوجه تفاوت‌‌ها نیستند، گفت: مردم به وعده‌ و وعیدهای قبل از انتخابات آقایان برای رفع معضلات اقتصادی دل بسته بودند و از شرایط فعلی رضایت ندارند و می‌گویند «هرچه آید سال نو گوییم دریغ از پارسال». چند ماه از عمر دولت رئیسی می‌گذرد، اما از چاله به چاه افتاده‌ایم.

وی تصریح کرد: آقایانی که در گذشته جزو مخالفان درجه یک برجام بودند، الان در دولت حضور دارند و می‌دانند که بدون ارتباط با دنیا، اقتصاد کشور را نمی‌توان پیمود؛ البته اگر فهمیده باشند جای شکرش باقی است! به شرطی که به صورت جدی مذاکرات را پیگیری کنند، بنابراین اگر چنین روندی ادامه یابد و تحریم‌ها برداشته شوند قطعاً یک گام مثبت به جلو خواهیم رفت و تلاطم‌های داخلی تا حد زیادی فروکش می‌کند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: آقای رئیسی گفته بود که در قوه قضاییه افراد متخلف را دنبال کرده و با ورود به قوه مجریه می‌خواهد سرچشمه‌ سوءاستفاده‌‌ها را ببندد. حالا که ایشان به عنوان رئیس جمهور انتخاب شده است جلوی به یغما رفتن بیت‌المال توسط رقبا و رفقا را بگیرد و آنان را به سزای اعمالشان برساند.

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: از دولت سیزدهم انتظار می‌رود که برنامه اقتصادی داشته باشد و با اقتصاددانان خارج از دولت و با خبرگان یا استادان دانشگاهی در این حوزه مشورت و کمک بگیرد. امیدواریم تیم اقتصادی دولت احساس بی‌نیازی نکند و طوری نباشد که فکر کنند فقط خودشان اقتصاد می‌دانند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت