شما اینجا هستید

اجتماعی » آقای فرماندار امروز ۲۰ اسفند است!

به گزارش سپیدخبر و به نقل از رشت۲۰، در شرایطی که تنها ۹ روز به پایان سال باقی‌مانده است، برخلاف سال‌های گذشته شهرداری رشت هنوز در سطح معابر شهری مشغول عملیات حفاری عمرانی است.

در سال‌های گذشته همواره فرمانداران نسبت به اتمام حفاری معابر تا ۱۵ اسفند ضرب‌الاجل می‌گذاشتند اما امسال شهر بی شهردار رشت از دستورات لازم‌الاجرای فرماندار خود نیز بی‌بهره مانده است تا بیش از دو میلیون مسافر نوروزی در شرایطی وارد شهر رشت شوند که هیچ‌چیز برای استقبال از بهار آماده نیست!

این روزها در رشت عطر بهار استشمام نمی‌شود. فارغ از کاهش شدید قدرت خرید مردم به دلیل معضلات جدی اقتصادی، بی شهردار بودن رشت و از سوی دیگر عدم ایجاد فشار توسط فرماندار برای اتمام حفاری در سطح شهر سبب آن شده که رشت بی بهار تر از هر سال دیگر باشد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت