اختصاصی / به گزارش سپیدخبر، میر شمس مؤمنی زاده فرماندار شهرستان رشت در جلسه هماهنگی کمکرسانی به سیلزدگان استانهای گلستان و مازندران با تأکید بر مدیریت و هدایت کمکهای مردمی اظهار کرد: گیلان بهواسطه همسایه بودن و نزدیکی با گلستان و مازندران مسئولیت سنگینتری در کمک به این افراد بر عهده دارد.
در پایان این جلسه نیز بر اساس آنچه در پرتال فرمانداری شهرستان رشت آمده است، مؤمنی زاده شمارهحساب ۹۹۹۹۹ هلالاحمر را برای دریافت کمکهای مردمی معرفی کرده است. (بیشتر بخوانید)
در این میان دو موضوع قابلتأمل است، یک آنکه اگرچه مردم ایران همواره در بزنگاههای سخت، علیرغم مشکلات شدید اقتصادی یار و یاور هموطنان خود بودهاند، اما این دولت است که وظیفه اصلی رفع مشکلات را بر عهده دارد. بخصوص آنکه چند روز قبل از حادثه سیل، هشدارهای هواشناسی اعلامشده بود و اگر در مدت اعلام هشدار تا وقوع سیل اقدامات لازم صورت میگرفت چنین فاجعهای رخ نمیداد. البته از این موضوع که نمیبایست به حسابهای شخصی با توجه به حوادث رخداده در زلزله کرمانشاه اعتماد کرد نیز نباید بهسادگی گذشت و اعلام شمارهحساب هلالاحمر کاملاً اقدامی صحیح است.
اما نکته دوم در خصوص عملکرد فرمانداری و شهرداری رشت پیش از نوروز ۹۸ است. جایی که فرمانداری توقف هرگونه حفاری را برخلاف سالهای گذشته اعلام نکرد و شهرداری رشت نیز به حفاریهای خود ادامه داد تا برای نمونه در بخشهایی از شهر، معابر اصلی و فرعی با کیفیت اسفناکی از لحاظ آسفالت مواجه باشند.
در محدوده آب و برق رشت (۱۸ متری) کل خیابان شخم زده شده و خبری از آسفالت نیست. در محدوده (استقامت) بخشهایی از خیابان بهصورت کامل حفاریشده و خبری از پر کردن نیز حداقل تا روز گذشته نبوده است. همچنین در محدوده یخسازی به چمارسرا تا ابتدای دانای علی نیز حفاری صورت گرفته بود که این کندهکاری نیز حداقل تا روز ۲ فروردین رنگ آسفالت را به خود ندیده بود!
به نظر میرسد جناب فرماندار برای شرایط اسفناک آسفالت شهر رشت نیز باید شمارهحساب اعلام کند تا شهروندان از وضعیت فعلی بتوانند نجات یابند. موضوعی که حداقل در نوروز ۹۷ و همزمان با حضور سید محمد احمدی بر مسند شهرداری رشت به این شکل رخ نداده بود که احتمالاً موضوع به کیفیت عملکرد و اقتدار معاون فعلی استاندار گیلان باز میگشت.
- کد خبر 35039
- پرینت