شما اینجا هستید

تیتر یک » آقای کوچکی‌نژاد اگر شبکه‌های اجتماعی خارجی بد است، همین الان توییترت را حذف کن!
گروه : تیتر یک , سیاسی

اختصاصی / به گزارش غیرمنتظره، معین حسن‌زاده: شبکه‌های اجتماعی امروز در کشور با توجه به شرایط سخت اقتصادی علاوه بر ماهیت اصلی خود به‌عنوان پیام‌رسان و شبکه اجتماعی، تبدیل به بنگاه‌هایی کوچک برای اشتغال‌زایی شده است. اشتغالی که باید اعتراف کرد ۹۹% آن در همین شبکه‌های اجتماعی خارجی در حال انجام است.

در طول چند سال گذشته همواره موضوع استفاده از شبکه‌های اجتماعی داخلی که عملاً در اختیار دولت بود مطرح شد، اما هرگز چنین طرح‌هایی موفق عمل نکرد، از افشای اطلاعات شخصی کاربران در نرم‌افزار سروش تا بی‌کیفیت بودن ارتباطات در سایر نرم‌افزارها، به‌گونه‌ای که برای فعال‌سازی اکانت در هر یک از این شبکه‌های اجتماعی باید ساعت‌ها وقت صرف می‌شد! درحالی‌که در سایر شبکه‌های اجتماعی خارجی این زمان به صدم ثانیه است.

مجلس شورای اسلامی و دولت اما بدون توجه به تقویت زیرساخت‌ها از ابزار فشار بر استفاده‌کنندگان شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، روزی محدودیت و فیلتر و روزی دیگر افزایش نرخ استفاده از شبکه‌های اجتماعی خارجی! بااین‌حال اما همچنان مردم از همان شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده و گران استفاده می‌کنند، زیرا یک کاربر حرفه‌ای نیز به‌سختی می‌تواند از شبکه‌های اجتماعی داخلی استفاده کند.

در روزهای اخیر موضوع ایجاد محدودیت برای کلیه شبکه‌های اجتماعی خارجی در مجلس شورای اسلامی مطرح شد، موضوعی که برخی از نمایندگان گیلان از جمله جبار کوچکی نژاد پای آن را امضا کرده بودند! این موضوع در شرایطی عجیب به نظر می‌رسد که کوچکی نژاد یکی از نمایندگان تقریباً فعال در فضای مجازی و شبکه اجتماعی توییتر است. قطعاً فعالین رسانه‌ای به‌خوبی می‌داند که اطرافیان جبار کوچکی نژاد به‌شدت اهل فضای مجازی هستند و او را همواره ساپورت خبری می‌کنند که البته بسیاری از این افراد از شبکه‌های اجتماعی خارجی استفاده می‌کنند.

کوچکی نژاد در توجیه امضای خود پای این طرح مدعی شده است که «اگرچه ما خودمان نیز گرفتار این فضا بوده و این نقد را قبول داریم، اما اگر جایگزین مناسبی ایجاد شود قطعاً از شبکه‌های داخلی استفاده می‌کنیم، بنابراین ما این طرح را امضا کرده تا در کوتاه‌مدت جایگزین مناسبی ایجاد شود.» این اظهارات کوچکی نژاد در کنار تأکید وی بر اینکه فیلتر تلگرام سبب فشار بر کسب‌وکارهای مجازی شده است نشان از عقب کشیدن وی از این طرح با آن شدت اولیه می‌دهد، اما طبیعی است کسی که درخواست محدودیت بیش‌ازپیش برای شبکه‌های اجتماعی خارجی را امضا می‌کند باید این کار را از شخص خودش آغاز کند.

در پایان از جبار کوچکی نژاد به‌عنوان نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی خواستاریم تا در اقدامی ارزشمند از خود و اطرافیانش شروع کرده و ضمن حذف اکانت خود در توییتر، از سایر نزدیکان و منتسبین به خود نیز بخواهد تا از شبکه‌های اجتماعی خارجی خارج‌شده و به شبکه‌های اجتماعی داخلی بپیوندند!

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت