شما اینجا هستید

تیتر یک » آیا الماسخاله و بخشی از غیرقانونی بودن تغییر نام تیم‌ها بی‌خبر هستند؟!
گروه : تیتر یک , ورزشی

به گزارش سپیدخبر و به نقل از رشت۲۰، اولین تغیر نام در فوتبال گیلان را می‌توان به اولین تیم فوتبال شهر رشت یعنی سپیدرود منتسب دانست. زمانی که تیم سلامت‌بخش نام خود را به سپیدرود تغییر داد.

در عصر جدید اما موضوع تغییر نام در فوتبال رشت از زمان استقلال شهرداری رشت که پیش از آن استقلال رشت و ابوذر نام داشت آغاز شد. جایی که استقلال شهرداری رشت به پگاه گیلان تغییر نام یافت و پس‌ازآن تغییر نام پگاه به داماش و ماجرای فساد سه‌هزارمیلیاردی گروه امیرمنصورآریا سبب شد این تیم از سطح اول فوتبال ایران جدا شود.

سقوط و تغییر نام داماش به شهرباران و خرید امتیاز یک تیم دیگر و تغییر نام آن به داماش گیلان توسط حاج اسماعیل حاجی پور که یک‌تنه توانست داماش گیلان را نجات دهد، پلاتوهای دیگر این نمایش بودند که سرنوشت پر فراز و نشیب‌ترین تیم تاریخ فوتبال گیلان را رقم زده است.

بااین‌حال و پس از بروز چند اتفاق مشابه همانند انحلال تیم‌های ریشه‌دار و پدید آمدن تیم‌های جدید با نام‌هایی مشابه همچون برق جدید شیراز، داماش گیلان و… فدراسیون جهانی فوتبال به دلیل تخلفات رخ داده فوتبال ایران را با جرایمی مواجه کرد. موضوعی که پس‌ازآن به‌شدت مورد حساسیت مسئولین فدراسیون فوتبال قرار گرفته است.

در چنین وضعیتی نکته عجیب اینجاست که هیئت فوتبال استان گیلان در اقدامی باورنکردنی، در شرایطی که تیم سپیدرود رشت وجود خارجی داشته و عملاً سهمیه حضور در لیگ برتر را در اختیار دارد، تیمی را با نام سپیدرود گیلان به ثبت رسانده که ذیل پروانه تأسیس آن را مریم بخشی مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان امضا کرده است!

به نظر می‌رسد بخشی با صدور پروانه‌ای جدید برای تیمی که تشابه اسمی خاص با سپیدرود رشت دارد و همچنین عدم تمکین به رأی دادگاه در واگذاری باشگاه سپیدرود به جواد تن زاده عملاً چند اشتباه مهلک را صورت داده که شاید در آینده باعث بروز مشکلاتی برای فوتبال استان و حتی ورزش گیلان شود.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت