شما اینجا هستید

تیتر دو » رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری خبر داد: یادمان «از انقلاب مشروطه تا نهضت جنگل» برگزار می شود

به گزارش سپیدخبر به نقل از واحد خبر مدیریت اجرایی ارتباط با رسانه های شهرداری رشت، علیرضا حسنی با اعلام این خبر افزود: به مناسبت فرا رسیدن سالگرد شهادت رهبر آزادی خواهی گیلان، شهید راه حق و عدالت میرزا کوچک خان جنگلی، یادمان «از انقلاب مشروطه تا نهضت جنگل» روز یکشنبه مورخ ۱۱ آذر ماه ساعت ۱۲:۳۰ برگزار می شود.

 

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت خاطر نشان کرد: در این برنامه از ۳۰ گزیده اسناد و تصاویر منحصر به فرد تاریخی رونمایی می شود و یک نامه ی تاریخی مربوط به صد سال قبل (از مجموعه حسن اکبری نیز بازگشایی خواهد شد.

 

شایان ذکر است این یادمان تا ۱۷ آذر ماه دایر خواهد بود و علاقمندان جهت بازدید می توانند به خانه میرزا کوچک جنگلی واقع در استاد سرا مراجعه نمایند.

 

 

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت