شما اینجا هستید

اجتماعی » میلیاردها تومان پول برای پروژه ای که از ابتدا “اشتباهی بود”!

اختصاصی/ به گزارش سپیدخبر، دقایقی قبل تصاویری از برچیده شدن نرده های پروژه بی آر تی رشت در فضای مجازی منتشر شد تا پایانی باشد برای پروژه ای که از ابتدا درگیر یک بیماری بی درمان به نام عدم کارشناسی مناسب شده بود.

در شرایطی که گفته می شود این پروژه از اجرا تا تخریب حداقل ۷ میلیارد تومان هزینه بر روی دست شهرداری گذاشته است اما آنچه که دستاورد این طرح بوده قطعاً چیزی جز چند فوتی و مصدوم و ترافیک های بی حد و مرز در محور خیابان امام خمینی(ره) نیست.

اگرچه این پروژه از ابتدا با مشکلات بسیاری مواجه شده بود و پایانی جز دست و پنجه نرم کردن با دستگاه بُرش نداشت اما شاید بتوان به جرات گفت هیچکس پاسخگوی قطع درختان خیابان امام خمینی نبود. پروژه ای که به قول یک شاعر معروف، “برای ساختنش هزار، هزار درختو سر زدن، پرنده های بی درخت از این حوالی پر زدن…!”

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت