شما اینجا هستید

اجتماعی » کارگاه آموزشی آشنایی با شیرینی جات و حلواهای محلی در غرفه شهر خلاق رشت

به گزارش غیرمنتظره ;در راستای تحقق اهداف و برنامه های شهر خلاق خوراک شناسی این کارگاه آموزشی در محل نمایشگاه صنایع غذایی، نان ها، شیرینی جات و نوشیدنی ها و در غرفه شهر خلاق رشت با حضور علاقه مندان با مباحث مربوط به پخت خوراکی های محلی برگزار شد.

مرضیه رهبر مدرس دوره های آشپزی و شیرینی جات ضمن معرفی انواع حلواهای محلی همچون حلوای ضیابر، سنگ حلوا و شیرینی جاتی همچون گل قند، رشته خشکار و… به اهمیت خوراکی های محلی در نحوه تغذیه سلام تاکید کرد.

 
 
 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت