شما اینجا هستید

اقتصادی » اطلاعیه گنگ و نامفهوم سازمان ملی استاندارد ایران درباره ماکارونی: بقیه ماکارونی پخته شده را داخل یخچال بگذارید!

به گزارش غیرمنتظره، اطلاعیه سازمان ملی استاندارد بدین شرح است: در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، به آگاهی می‌رساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری می‌باشد و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراورده‌های مورد نظر را از منظر ویژگی‌های کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات مندرج در استانداردهای ملی مربوطه مورد پایش، کنترل و نظارت قرار می‌دهد.

براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، فرآورده‌هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می‌شود.

لذا توصیه می‌شود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد می‌شود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید. احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد.

این اطلاعیه گنگ و نامفهوم در شرایطی صادر شده است که سازمان ملی استاندارد عملاً هیچ پاسخ روشن و مشخصی به ابهامات موجود نداده و تنها به توصیه قرار دادن «بقیه ماکارونی پخته شده در داخل یخچال» کفایت کرده است!

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت