به گزارش غیرمنتظره و به نقل از عصرایران، خبری که توسط یاشار سلطانی، خبرنگار ضدفساد کشورمان در سایت رسمی او درباره یک باغ ۱۰۰۰ میلیاردتومانی در شمال تهران منتشر شده، بهسرعت در کانون توجهات عمومی قرار گرفته است و جا دارد، مسئولان قضایی موضوع را بهصورت جدی پیگیری کنند و آیتالله کاظم صدیقی در این باره به افکار عمومی توضیح دهد.
طبق آنچه در سایت یاشار سلطانی آمده، حوزه علمیه امام خمینی در منطقه ازگل تهران که تحت تولیت آیتالله صدیقی اداره میشود، باغی به مساحت ۴۲۰۰ متر داشته است که قیمت روز آن، حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود.
اما آبان امسال، شرکتی به نام «مؤسسه غیرتجاری پیروان اندیشههای قائم» ثبت میشود و بعد از آن، اسناد مالکیت این باغ گرانبها به نام این شرکت میشود.
مالکان این شرکت آیتالله صدیقی و چند تن از پسران و دوستان او هستند و عروسش نیز بازرس شرکت است.
ماجرا به روایت تصویر و اسناد:
باغی که صحبتش را میکنیم در این تصویر مشخص است؛ ۴۲۰۰ متر دارد، ۳ بر است و قیمتش ۱۰۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود
طبق این سند، این باغ متعلق بوده به حوزه علمیه امام خمینی و در واقع جزو اموال عمومی محسوب میشده است
در آبان ۱۴۰۲ مؤسسه پیروان اندیشههای قائم توسط آیتالله کاظمی، پسران و شرکا تأسیس میشود
و یک ماه بعد از تأسیس شرکت، باغ از ملکیت مدرسه در میآید و به نام مؤسسه آیتالله صدیقی، پسران و شرکا میشود
حال جا دارد آیتالله صدیقی به این چند سؤال پاسخ دهد:
۱ – آیا این ملک ۱۰۰۰ میلیاردتومانی، همانگونه که در اسناد منتشره آمده، منتقل شده است؟ و اگر پاسخ مثبت است، تحت کدام یک از عقود اسلامی و قانونی؟ ممکن است بفرمایند که مثلاً این ملک توسط مؤسسه پیروان اندیشههای قائم به بهای روز خریداری شده است که در این صورت، حرجی نیست و مانند هر معامله دیگری معتبر است و بهقولمعروف خداوند به طرفین معامله برکت دهد!
امیدواریم جناب ایشان اسناد انتقال از قبیل مبایعهنامه، صلحنامه و نیز ثمن معامله را مستنداً اعلام کنند تا شائبهها پایان یابد.
آیتالله صدیقی در حال تدریس اخلاق در مدرسه علمیه امام خمینی
۲ – اگر این ملک خریداری شده است، باتوجهبه قیمت بالای آن، بد نیست ایشان، پسران و شرکا درباره منشأ مالی پولی که پرداخت کردهاند، توضیحاتی ارائه کنند. خریدن ملک ۱۰۰۰ میلیاردتومانی آن هم توسط یک روحانی و چند پسر و رفیقشان، قطعاً بحثبرانگیز میشود و اگر توضیحات قانعکنندهای بدهند و به این بحثها پایان دهند، قطعاً به نفع خودشان خواهد بود.
۳ – اساساً چه لزومی داشته که مؤسسهای تأسیس کنند و ملک مدرسه تحت تولیت خود را – که جزو اموال عمومی است – به آن مؤسسه که متعلق به خودشان و پسران و رفقایشان است، منتقل کنند؟! آن هم درست یک ماه بعد از تأسیس؟! اگر در این باره هم توضیح دهند، حتماً مفید خواهد بود.
نمایی از حوزه علمیه امام خمینی (ره)
اما اگر این انتقال، غیرقانونی بوده و مالی متناسب با ارزش ملک پرداخت نشده است، باید از قوه قضائیه انتظار داشت که این پرونده را بدون توجه به جایگاه افراد بهطورجدی و علنی و فوری مورد رسیدگی قرار دهد و آبروی نظام و دستگاه قضایی را قربانی افراد نکند.
این روزها، پرونده فساد مالی پسران معاون اول قوه قضائیه بدون لاپوشانی و با اطلاعرسانی به افکار عمومی در حال رسیدگی است و حتی کار به استعفای معاون اول نیز کشیده است؛ این، نشانه امیدبخشی است که امیدوارمان میکند قوهای که پسران معاون اولش را محاکمه میکند و بر اعتبار خودش میافزاید، این «اعتبار سخت بهدستآمده» را، بهراحتی قربانی اشخاص ولو صاحبمنصب نمیکند.
- کد خبر 113502
- پرینت