گروه : تیتر دو , ورزشی

به گزارش غیرمنتظره، تیم ملی کشتی آزاد ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ فقط موفق به کسب یک مدال طلا شد و همین نتایج ضعیف انتقادات زیادی را نسبت به علیرضا دبیر و کادرفنی تیم ملی مطرح کرد.

علیرضا دبیر گفت: من زیاد اهل فضای مجازی نیستم، برخی دوستان صحبت‌های مطرح شده را نشان من دادند، برخی انتقادها منطقی بود و قبول می‌کنم اما برخی صحبت بی‌خود کردند!

دوستانی که در فدراسیون قبلی بودند لطفا صحبت نکنند، شما این تیم را خراب کردید و با دلار هفت هزارتومن فرار کردید. خدا را شکر می‌کنم توقع مردم از کشتی آنقدر بالا است که دوم جهان شدیم و می‌گویند پاسخگو باشید! ما را نسبت به خودمان بسنجید، از سال قبل بهتر بودیم.

برخی می‌گویند دبیر نماز می‌خواند و تسبیح به دست می‌گیرد و برای همین تیم نتیجه نمی‌گیرد! اگر قرار به نماز خواندن و تسبیح بود که این تیم قهرمان جهان می‌شد!

اگر انتقاد درست باشد گوش می‌دهم و اگر حرف بی‌خود باشد پاسخ می‌دهم. ۳-۴ آزادکار ما در حدواندازه‌های خودشان نبودند؛ اینکه در ۵ ثانیه آخر می‌بازیم یک اتفاق نیست و کادرفنی و بدنساز تیم باید جواب بدهند. این اتفاق ریشه تاریخی در کشتی و حتی دیگر رشته‌های ما مثل فوتبال دارد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت