شما اینجا هستید

تیتر دو » آقای نماینده؛ گفتاردرمانی را کنار بگذارید!
گروه : تیتر دو , سیاسی

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از خمام‌نیوز، محمدرضا احمدی «یکی از نمایندگان فعلی رشت‌وخمام در مجلس» با بیان اینکه گیلان در رتبه نخست سرطان کشور قرار دارد، گفت: بعضی از مسئولان علاقه‌ای ندارند واقعیت‌های استان را بازگو کنیم، اما باید واقعیت‌ها را بگوییم تا مسئولان و وزرا برای درمان درد اقدامی انجام دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر آنکه درباره بوی تعفن و هجوم سیل‌آسای مگس پسماند سراوان بارها در مجلس صحبت نموده، افزود: دیگر اجازه نمی‌دهیم محلی مانند پسماند سراوان در رشت داشته باشیم و می‌طلبد کارخانه زباله‌سوز مانند استان‌های گلستان و مازندران در گیلان راه‌اندازی شود.

اگر به وضعیت انباشت زباله در سایت دپوی خواچکین که به معضلی برای مردم منطقه تبدیل شده بود نگاهی داشته باشیم، بر خلاف اظهارات احمدی پی می‌بریم که از مدت‌ها قبل در خمام سراوان جدیدی شکل‌گرفته و بر اساس اظهارات مسئولان محلی هیچ‌گونه کمکی از سوی نمایندگان مجلس برای رفع مشکل صورت نپذیرفته بود، اما در همان بازه زمانی شاهد نصب بنر تقدیر و تشکر از این نماینده توسط هواداران وی در راستای رفع این معضل بوده‌ایم که عملاً ماهی گرفتن از آب گل‌آلود تلقی می‌شد!

اینکه نمایندگان صدای مردم بوده و مشکلات آنان را در مجلس فریاد بزنند نکته مثبتی به شمار می‌رود؛ اما این مشکلات تنها با گفتاردرمانی برطرف نمی‌شوند و در کنار همه حرف‌های مطروحه، «عمل» به وعده‌ها ضروری به شمار می‌رود! نگارنده بار دیگر سؤال خود را تکرار می‌کند؛ ۳ نماینده مردم رشت‌وخمام در این چهار سال گره کدام‌یک از معضلات شهرستان خمام را باز کرده‌اند؟

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت