به گزارش غیرمنتظره و به نقل از خبر راست، این روزها زمزمههای بسیاری در خصوص گزینههای تصدی بر استانداری گیلان مطرح میشود، از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم گمانهزنیهای فراوانی در خصوص استاندار آینده گیلان مطرحشده بود.
شاید جالب باشد که دراینبین آنقدر عملکرد ارسلان زارع استاندار بی رزومه فعلی گیلان ضعیف بوده که هیچکس حتی نامی نیز از وی برای ادامه کار در دولت آینده به میان نمیآورد. اینکه استاندار دولت روحانی در دولت رئیسی به کار گرفته شود نیز انگار دیگر چیز عجیبی به نظر نمیرسد، بخصوص آنکه استاندار سابق خراسان رضوی بهعنوان استاندار آذربایجان غربی منصوب شد.
یکی دیگر ازایندست گزینهها که قابلیت تغییر روش و مرام سیاسی برای حضور در هر دو دولت را داشته، اکبر بهنامجو است، کسی که در دولت دوم حسن روحانی که یکی از ضعیفترین دولتهای تاریخ بعد از انقلاب محسوب میشد استاندار اردبیل بود و در دولت ابراهیم رئیسی بهعنوان گزینه استانداری گیلان در تلاش و رایزنی بود، اما مخالفت صریح و جدی مردم گیلان، رسانهها و نمایندگان مجلس با گزینه غیربومی و بخصوص شخص بهنامجو سبب شد تا ماجرای بهنامجو برای استانداری گیلان تمام شود. (اینجا را بخوانید)
اما حالا در گیلان نام ۴ گزینه برای تصدی بر استانداری گیلان مطرحشده است، اسدالله عباسی در کنار سردار هامون محمدی، محمدجواد حشمتی و همچنین محمد دوستدار برای تصدی بر استانداری گیلان تعرفه شدهاند، اما اینکه اسدالله عباسی در کنار این سه گزینه قرار گرفته موضوعی بسیار عجیب است. (اینجا را بخوانید)
سردار هامون محمدی بهعنوان فرماندار سابق سپاه گیلان، محمدجواد حشمتی بهعنوان رئیسکل سابق دادگستری گیلان و رئیسکل فعلی دادگستری استان تهران و همچنین محمد دوستدار بهعنوان رئیس ستاد مردمی آیتالله رئیسی تکلیفی مشخص دراینبین دارند، اما اسدالله عباسی که در هر دوره سیاسی یک نوع کنش داشته چگونه نامش در این میان قرار گرفته خود سؤالی مهم و البته قابلتأمل است.
عباسی که سابقه چند دوره نمایندگی مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی را داشته شاید در ابتدای کار با یک مخالف جدی به نام حجتالاسلام صفری نماینده فعلی مردم رودسر و املش مواجه شود، اما قطعاً مخالفتهایی که با او وجود خواهد داشت بیش از اینهاست.
نماینده سابق رودسر و املش در انتهای دولت دوم محمود احمدینژاد مدتی را بهعنوان وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی حضور داشت. پیشازاین عوض حیدرپور عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در زمان معرفی عباسی بهعنوان گزینه پیشنهادی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفته بود: عباسی با وجود اینکه در مجالس هفتم و هشتم با ما همکار بود، اما در همکاری و هماهنگی با حلقه انحرافی هم صمیمی بود. در سفر استانی به گیلان نگاه کنید، مدیرانی که در این وزارتخانه بودند، پای کار آمده بودند. آقای عباسی بگوید که آیا این اقدامات در سفر به گیلان با هماهنگی او انجام شده یا نه؟ علاقهمندیهایش به حلقه انحرافی موجود در دولت بهگونهای است که در چند وقت گذشته شاهد بودیم، از همکاران میخواهم به او رأی ندهند چون دغدغه و نگرانی از حلقه انحرافی و عدم کارآمدی خود آقای عباسی، برای ما بسیار جدی است ولو برای یک روز وزارت. (اینجا را بخوانید)
پس از معارفه عباسی بهعنوان وزیر در دولت احمدینژاد، ماجرای جذب ۵۰۰ نفر در تأمین اجتماعی در رسانهها مطرح شد، از این ۵۰۰ نفر ۲۸۰ نفر در شهرستان رودسر جذب شده بودند که ۱۲۰ نفر از چابکسر، ۵۲ نفر از کلاچای، ۴۸ نفر از رحیمآباد و ۶۰ نفر از املش استخدام شده بودند، البته از این ۵۰۰ نفر نیز طیف قابلتوجهی از استان یزد یعنی استان سعید مرتضوی رئیس وقت سازمان تأمین اجتماعی، جذب این سازمان شده بودند! (اینجا را بخوانید)
ماجرای ارتباط عباسی با سعید مرتضوی همواره در رسانهها مطرح بوده است، البته عباسی در گفتگویی مدعی شده بود که قصد برکناری مرتضوی را داشته که احمدینژاد مانع آن شده است. هرچند که ازایندست توضیحات عباسی بسیار شنیده شده است، عباسی زمانی نیز در پاسخ به شایعه دریافت صد میلیون تومان پاداش در قالب کارت هدیه گفته بود که بانکها کارت هدیه صد میلیون تومانی ندارند! البته او به این موضوع اشاره نکرده بود که در این موضوع گفته نشده کل مبلغ در یک کارت هدیه قرار داشته است. هرچند وی بعداً اظهار داشت که کارت هدیه مرتضوی را به نیازمندان داده است! (اینجا را بخوانید)
البته داستانهای عباسی و مرتضوی به همینجاها ختم نمیشد، پس از عدم تمکین مرتضوی جهت معرفی خود به زندان، گفتهشده بود که مرتضوی در یکی از شهرهای شرقی گیلان دیده شده است که برخی این موضوع را نیز منتسب به عباسی میکردند و البته خیلی زود مرتضوی در یکی از شهرهای مازندران دستگیر شد تا این موضوع و ربطش به عباسی خیلی زود منتفی شود. (اینجا را بخوانید)
پسازاینها عباسی مجدداً پای به مجلس شورای اسلامی گذاشت و نماینده مردم رودسر و املش در مجلس دهم شد، او در مجلس دهم قدرتمندتر عمل کرد و به هیئترئیسه مجلس نیز راه یافت و سخنگوی هیئترئیسه شد. مجلسی که لاریجانی رئیسش بود و حضور عباسی در این جایگاه از نکات قابلتوجه است. (اینجا را بخوانید)
رفیق لاریجانی اما در انتخابات مجلس یازدهم از معدود افرادی بود که بهصورت رسمی تحت حمایت لیست اعتدال و توسعه نیز قرار گرفت؛ عباسی که او را بهعنوان چهرهای اصولگرا میشناختند بهیکباره در یک تغییر جهت عجیب سیاسی سر از لیست اعتدال و توسعه در آورد تا به عجایب رفتاری سیاسی خود بازهم اضافه کند. (اینجا را بخوانید)
حالا اسدالله عباسی با این حجم از ماجراهای پر پیچوخم در دولت ابراهیم رئیسی بهعنوان یکی از گزینههای تصدی بر استانداری گیلان مطرحشده است! چه کسی این روزها حاضر است ریسک انتخاب وزیر احمدینژاد، رئیس مرتضوی، رفیق لاریجانی و گزینه روحانیچیها برای مجلس را برای استانداری گیلان بپذیرد؟
- کد خبر 86349
- پرینت