شما اینجا هستید

سیاسی » حسین لقمانیان نماینده دوره ششم مجلس بازداشت شد/ رئیس جبهه اصلاحات: عده‌ای بدون مجوز و آزادانه هرجایی تجمع و میتینگ برگزار می‌کنند اما جانبازان بازداشت می‌شوند

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از دیده بان ایران؛ حسین لقمانیان نماینده دوره ششم مجلس همراه برادرش در مقابل درب دانشگاه تهران بازداشت شد.

در پی تجمع تعدادی از جانبازان و خانواده شهدا در مقابل دانشگاه تهران در اعتراض به ادامه حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد حسین لقمانیان و برادرش در خیابان انقلاب تهران بازداشت شدند.

حسین لقمانیان بعد از اعتراضات ۸۸ چندین بار بازداشت شده بود.

در همین راستا؛ آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات در واکنش به بازداشت گسترده مخالفان حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد نوشت: چرا عده‌ای بدون مجوز و آزادانه هرجایی تجمع و میتینگ برگزار می‌کنند؟!

اما جمعی دیگر که از قضا از ایثارگران و جانبازان کشورند قبل از برگزاری تجمعی مسالمت‌آمیز بازداشت می‌شوند؟

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت