شما اینجا هستید

اجتماعی » خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی انباشت زباله‌های پلاستیکی در دریای کاسپین

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمیه بشارتی: هادی کیا دلیری، معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در رویداد فرزندان ایران، قهرمان زمین که در تالار حزین لاهیجی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار شد، گفت: شمال کشور دارای نعمت‌های طبیعی ارزشمندی است.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه جنگل‌های شمال کشور از جنگل‌های بی‌نظیر دنیا شمرده می‌شود، افزود: این جنگل‌های ارزشمند به عنوان میراث طبیعی به ثبت رسیده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه برخی از جنگل‌ها یا تخریب یا مورد بهره برداری بخش‌های مختلف قرار گرفته است.

دلیری با اشاره به اینکه مردمان شمال کشور دارای مردمانی با فرهنگ هستند، افزود: انباشت زباله در کنار این طبیعت بکر و زیبا زیبنده نیست.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه ۹۳ درصد موقعیت جغرافیایی کشور خشک و نیمه خشک است، و تنها ۷ درصد از موهبت جنگل برخور دارند که از این مجموع یک درصد جنگل‌ها شمال به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: بهره گیری از انرژی استراتژیک، بازیافت زباله و برنامه ریزی زیست محیطی از اهم برنامه‌های است که دنیا برای حل مشکلات زباله استفاده می‌کند.

دلیری افزود: طبق گزارش‌های دریافتی در برخی از شهرهای ساحلی کشور روزانه ۲.۳ هزار تن زباله تولید می‌شود، این آمار بالا به دلیل جمعیت شناوری است که وجود دارد.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۶ هزار تن زباله روزانه در شمال کشور تولید و ۷۰ درصد این زباله‌ها دفن می‌شود که این‌خود موجب آلودگی آب‌های زیر زمینی می‌شود.

وی افزود: سالانه با انباشت زباله‌های پلاستیکی در دریای کاسپین و آلودگی ناشی از آن سالانه ۲۰۰ میلیارد تومان به صنعت گردشگری و طبیعت خسارت وارد می‌کند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت