شما اینجا هستید

حوادث » دستگیری عامل درگیری در ساحل شهدا رودسر

به گزارش غیرمنتظره؛ سرهنگ سید جلال الدین جوانمردی گفت: در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر درگیری و برهم زدن نظم و امنیت عمومی توسط فردی در ساحل شهدای شهر رودسر، ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعلامی اعزام شدند.

وی با بیان اینکه با حضور پلیس در این مکان و بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، فردی به علت برخی اختلافات شخصی با مردی ۲۶ساله درگیر و پس از مجروح کردن وی از محل متواری شده است، افزود: متهم متواری با تیراندازی ماموران پلیس دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان رودسر گفت: در بازرسی از خانه این شخص ۲۴ قبضه انواع سلاح سرد از قبیل قمه، داس و شمشیر، ۸ عدد فشنگ شکاری، ۲ عدد فشنگ جنگی، ۳۹ عدد پوکه فشنگ جنگی و یک عدد پوکه خرج خمپاره ۶۰ کشف شد.

سرهنگ سید جلال الدین جوانمردی با اشاره به اینکه متهم ۳۳ساله که از اراذل و اوباش شناسنامه‌دار شهرستان رودسر است افزود: این شخص پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت