شما اینجا هستید

اقتصادی » فرماندار لنگرود تاکید کرد: ضرورت احیای جایگاه تاریخی صنعت ابریشم در لنگرود

به گزارش غیرمنتظره، یوسف گلشن در حاشیه بازدید از مراکز توزیع تخم نوغان لنگرود در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در روز نخست توزیع، میزان جعبه‌های تخم نوغان توزیع شده در لنگرود به تنهایی از مجموع توزیع سایر شهرستان‌های استان گیلان بیشتر بوده است.

وی با اشاره به سابقه تاریخی لنگرود در پرورش کرم ابریشم افزود: این شهرستان همواره یکی از قطب‌های اصلی تولید پیله ابریشم در گیلان و کشور بوده و امروز نیز با تلاش نوغان‌داران، جایگاه پیشین خود را در حال احیا است.

گلشن تصریح کرد: در کل استان، طی روز نخست، ۲۳۴۸ جعبه تخم نوغان توزیع شده است که سهم قابل توجهی از آن به تعداد ۱۲۹۲ جعبه به لنگرود اختصاص دارد.

فرماندار لنگرود همچنین به تولید سال گذشته پیله ابریشم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در گیلان ۵۱۹ تن پیله ابریشم تولید شد که ۱۴۴ تن آن مربوط به لنگرود بود.

وی یادآور شد: هم‌اکنون ۲۷۶۶ خانوار در لنگرود به شغل سنتی نوغان‌داری مشغول هستند و احیای این صنعت می‌تواند نقش مؤثری در اقتصاد روستایی و اشتغال پایدار داشته باشد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت