شما اینجا هستید

تیتر یک » ما ز یاران چشم یاری داشتیم گیله‌مرد!
گروه : تیتر یک , ورزشی

اختصاصی / به گزارش غیرمنتظره، غیرمنتظره بود! تماماً غیرمنتظره، انتخابی وحشتناک از هر نظر که بخواهیم به آن بنگریم، علی کریمی مشاور عالی مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد شد! این خبر را وقتی یک گیلانی می‌شنود انگار دروغ سیزده را با تأخیر برایش قرائت کرده‌اند!

علی کریمی انتخابی کرد که باورنکردنی بود، انتخابی که قطعاً بدون چراغ سبز کریمی رسانه‌ای نشده است، انتخابی که برای هر گیلانی باورنکردنی بود. جایی که علی کریمی با طرح شروط سنگین مانع از انتقال مالکیت سپیدرود شده و وضعیت این تیم همچنان در بلاتکلیفی مطلق قرار گرفته است.

این روزها سپیدرود حال‌وروز خوب و خوشی ندارد، سپیدرود در حال خشک شدن است و علی کریمی که روزگاری روی سکوهای سردارجنگل رشت محبوب‌ترین فرد روی خاک گیلان زمین بود حالا به انتظار خشکیدن آن و مرگ ماهی‌ها در نظاره است. کریمی نه مالکیت تیم را مشخص می‌کند و نه تیم را دست می‌گیرد، تنها بلاتکلیفی نتیجه بلایی است که بر سر سپیدرودی‌ها آماده است.

اما از این‌ها که بگذریم، چرا خیبر خرم‌آباد بدترین انتخاب ممکن است؟! هنوز هیچ‌کس فراموش نکرده که سرپرست لرستانی فدراسیون فوتبالی که هر روز سوژه استوری‌ها و پست‌های اینستاگرامی علی کریمی بود چه نقشی در انتقال سهمیه تیم فوتبال داماش گیلان به خیبر خرم‌آباد داشت تا داماش گیلان برای همیشه نابود شود.

هنوز هیچ‌کس یادش نرفته که خرم‌آبادی‌ها چگونه پای به لیگ یک گذاشتند و داماش را کنار زدند، با همان زد و بند عجیب و باورنکردنی در فدراسیون به قول علی کریمی با همان لحن خاص و در حال تمسخرش «پنج ستاره» اما حالا همان علی کریمی که خود را اسطوره مبارزه با فساد در فدراسیون فوتبال می‌دانست حالا هم‌پیاله همان افرادی شده که نقش مستقیم در حق کشی علیه فوتبال گیلان را داشتند.

«علی آقای کریمی، ما ز یاران چشم یاری داشتیم! خود غلط بود آنچه می‌پنداشتیم… گیله‌مرد! جا برایت قحط بود که به خیبر خرم‌آباد بروی؟! پس چه شد آن پیشنهاد کمپ بایرن‌مونیخ در فلان کشور حاشیه خلیج‌فارس؟! حق مردم رشت و گیلان این نبود علی آقای کریمی!»

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت