شما اینجا هستید

حوادث » مهار آتش سوزی دو خانه ویلایی در روستای منگوده پیربازار

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از صداوسیمای گیلان؛ رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت گفت: دو خانه ویلایی با شیروانی‌های چوبی و پرسیانا در روستای منگوده پیربازار رشت طعمه حریق شدند که این آتش سوزیی با تلاش ۲۱ آتش نشان با ۷ خودروی اطفاء حریق و آبرسان، مهار شد.

شهرام مومنی با اشاره به گسترش آتش از دو طرف به خانه‌های همجوار افزود: تیم‌های عملیات آتش نشان ضمن اجرای عملیات جست‌وجو و نجات، از چندین طرف نسبت به مهار آتش و پیشگیری از گسترش آتش سوزی اقدام کردند.

وی با تاکید بر اینکه علت حادثه در دست بررسی است گفت: در این حادثه دو خانه کاملا در آتش سوخت، اما به کسی آسیب جانی نرسید.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت گفت: پشت بام‌های یکپارچه به همراه مشتقات چوبی و پلاستیکی (پرسیانا) یکی از عوامل مهم سرعت گیری آتش در اقلیم گیلان است.

شهرام مومنی گفت: این ۲ منزل ویلایی بیمه آتش سوزی نداشتند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت