سپیدخبر به نقل رشت۲۰؛ ۱۰ روز پایانی شهریور مصادف با ده ی ابتدایی محرم در اکثر روزها هوا مساعده و به نظر میاد فقط یه سیستم بارشی خوب رو داشته باشیم که اونم بیشتر اواسط محرم رو تحت تاثیر قرار میده!
البته چون تغییر فصل هست و الگوها بسیار متغیرن باید اطلاعات تکمیلی رو طی روزهای آینده خدمتتون عارض بشم!
اما در کل هوا طی روزهای محرم (دهه ی اول) (اکثر روزها) بخصوص اوایل و اواخرش بیشتر مساعد به نظر میرسه!
موج بارشی به نظر طی روزهای ۵ الی ۸ محرم میتونه در منطقه فعالیت کنه (این فقط یه احتماله و ۱۰۰% نشده) و باقی روزها بخصوص تاسوعا و عاشورا با الگوهای فعلی هوا مساعد به نظر می رسه!
برعکس همه شهریورها این شهریور بارش های شدید و سیل آسا (فعلا) نداره!!!! از نظر بارشی کمتر از نرمال و از نظر دمایی هم خنکتر از نرمال پیش بینی میشه!!
پاییز و بخصوص زمستان خاصی رو برای شمال پیش رو داریم…
- کد خبر 22838
- پرینت