اختصاصی / به گزارش سپیدخبر، در شرایطی که روز گذشته پس از غیبتی پنج هفته ای بالاخره علی کریمی به نیمکت سپیدرود بازگشت تا حواشی این تیم با حمایت ویژه هواداران سرخ پوشان شهرباران به پایابن برسد، نکاتی خاص بر روی نیمکت سرخ پوشان جلوه ای ویژه داشت.
اگرچه سپیدرود در ششمین دیدار خانگی خود علیرغم حضور علی کریمی بر روی نیمکتش نتوانست در خانه مقابل حریف خود به برتری دست یابد، اما در پایان مسابقه هواداران سپیدرود بازیکنان و کادرفنی این تیم را تشویق کردند.
این محبوبیت خاص علی کریمی در میان هواداران سپیدرود در کنار حضور کاپیتان سابق و مربی فعلی سرخپوشان یعنی سهیل حق شناس که هنوز هواداران او را با نام سهیل آقای گل تشویق می کنند، با همراهی علی بهارمست بازیکن سابق سپیدرود و استقلال رشت که محبوبیت بسیاری در میان هواداران سپیدرود دارد یک نیمکت بسیار محبوب را برای سرخپوشان شهر رشت تشکیل داده است.
با این حال می توان امیدوار بود پس از تعطیلات لیگ برتر و رسیدن سپیدرود به ساحل آرامش با تکیه بر توان فنی و حمایت هواداران، این تیم بالاخره راه فرار از انتهای جدول را یافته و گامی بلند برای رهایی از انتهای جدول بردارد.
- کد خبر 22635
- پرینت