اختصاصی / به گزارش سپیدخبر، فروردین سال جاری بود که یکی از نمایندگان گیلان در مجلس وعده افتتاح قطار رشت – قزوین در هفته دولت سال جاری را داد. وعدهای که یکی از چندین وعده عملی نشده برای افتتاح این پروژه طویلالمدت بود.
بااینحال پیشبینی میشد که بالاخره طلسم راهآهن در گیلان شکسته شود و مردم گیلان صدای سوت قطار را مردم گیلان با گوشهای خود بشنوند. اتفاقی که به نظر میرسد تا پایان هفته دولت نیز رخ نداده و این وعده نیز به جمع وعدههای پوچ گذشته اضافه شده است.
گفتنی است هشتمین روز از مهرماه سال ۱۳۸۱ بود که مراسم آغاز عملیات اجرایی راهآهن قزوین – رشت – بندرانزلی با حضور رئیسجمهور وقت برگزار شد. بر اساس برآورد صورت گرفته در خبرگزاریها، این راهآهن که به انزلی نیز ختم میشد قرار بود به مسافت ۲۱۲ کیلومتر و با هزینه تقریبی یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال احداث شود و زمانی ۸ ساله برای آن در نظر گرفتهشده بود.
- کد خبر 22390
- پرینت