شما اینجا هستید

اجتماعی » یاران نماینده نزدیک به جبهه پایداری در آرزوی بدست آوردن احزاب اصلاح‌طلب!

سپیدخبر به نقل از رشت۲۰ ؛گفته می‌شود پیش‌ازاین نیز برای برخی از چهره‌های نزدیک به این نماینده که سابقه فعالیت اصولگرایی، مخالفت با دولت و حمایت‌های بی‌چون‌وچرا از مواضع آقای نماینده نیز در کارنامه آن‌ها دیده می‌شود احکامی صادرشده تا این افراد با عوام‌فریبی بتوانند خود را اصلاح‌طلب نامیده و به بدنه دولت و اجرایی حوزه انتخابیه آقای نماینده نزدیک‌تر شوند و از آن بهره‌های لازم را ببرند.

 

قابل‌ذکر است، تاکنون بسیاری از تلاش‌های این افراد با هوشیاری دبیران استانی احزاب و اصلاح‌طلبان شناخته‌شده، ناکام مانده و برخی از آن‌ها باوجود همه فشارها و عوام‌فریبی‌ها نتوانستند احکام دبیری احزاب موردنظر در حوزه انتخابیه نماینده نزدیک به جبهه پایداری را به دست آورند.

 

این افراد که در همین انتخابات سال گذشته نیز بیشترشان در ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری فعالیت داشتند و در کمال تعجب گاهی نیز برای ثبت تصاویر به ستاد دکتر روحانی نیز سر می‌زدند، این روزها با گرفتن عکس‌های یادگاری در مراسم‌ها و جلسات حامیان دولت و اصلاح‌طلبان درصدد معرفی خود به‌عنوان یک چهره اصلاح‌طلب و گرفتن امتیازات هستند.

 

 

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت