شما اینجا هستید

اجتماعی » قلعه رودخان بزرگترین پیاده راه تاریخی ایران است

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از گیل ابراز، سلمان موحدخواه مدیرعامل شرکت پیشتازان سازندگی گیلان با اشاره به اینکه این منطقه ظرفیت ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو را دارد، گفت: پینتبال، زیپ لاین، سورتمه و ماشین برقی ۴ طرح در دست اقدام برای توسعه گردشگری در قلعه رودخان است که منابع مالی آن تعریف شده و اجرای دو طرح از آن شروع شده است.

موحد خواه، تکمیل طرح تصفیه خانه پارک جنگلی قلعه رودخان را یکی از اولویت‌های کاری خود در راستای حفظ محیط زیست قلمداد کرد و گفت: این طرح در مراحل پایانی کار قرار دارد و به زودی این پروژه انجام خواهد شد.

وی، ضمن قدردانی از مسئولین به ویژه مدیران برق این منطقه گفت: با اصلاح و تقویت شبکه برق‌رسانی در قلعه رودخان مشکل قطعی برق در بازار این مجموعه حل شد.

مدیرعامل شرکت پیشتازان سازندگی گیلان افزود: با پیگیری‌های انجام شده وضعیت آنتن دهی ایرانسل و همراه اول نیز در پارک جنگلی بهبود یافته و تقویت شده است.

سلمان موحدخواه، مدیر پارک جنگلی قلعه رودخان در ادامه اظهار کرد: از زمانی که مدیریت این مجموعه به بنده محول شده، به صورت مستمر زباله‌ها در این پارک جمع آوری شده است.

وی با اشاره به احداث ۳۰ چشمه سرویس بهداشتی در ۵ نقطه این پارک جنگلی با اعتباری بیش از ۲ میلیارد تومان گفت: ۳۵ واحد تجاری جدید با صرف اعتبار بیش از ۴ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است و همچنین محوطه برگزاری همایش‌های بومی محلی با اعتبار یک میلیارد تومان در این مجموعه راه اندازی شده است.

مدیرعامل شرکت پیشتازان سازندگی گیلان تصریح کرد: بازسازی و تجهیز ۸ واحد اقامتی با اعتبار بالغ بر یک میلیارد تومان، افزایش قدرت برق، بازسازی، ساماندهی و اصلاح برق سنوات گذشته و روشنایی معابر به طول بیش از ۳ هزار متر و صرف اعتبار بیش از ۲ میلیارد تومان اجرایی شده است.

موحدخواه ادامه داد: بهره برداری از پل معلق و احداث حدوداً ۱۵ واحد کمپ و ساختمان مدیریت کمپ‌ها از دیگر پروژه‌های انجام شده در این مجموعه است.

وی در پایان صحبتهایش از تجهیز ۸ واحد اقامتی با امکانات رفاهی کامل در پارک جنگلی خبر داد و گفت: کمپ ۲۴ساعته چادر نیز می‌تواند در مانایی گردشگران در قلعه رودخان تاثیر به سزایی داشته باشد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت