شما اینجا هستید

تیتر دو » توصیه‌هایی جهت افزایش آگاهی برای پیشگیری از بروز بیماری‌های روده‌ای
گروه : تیتر دو , سلامت

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از گیل‌وب‌دا؛ توصیه‌هایی جهت افزایش آگاهی برای پیشگیری از بروز بیماری‌های روده‌ای به شرح زیر است:

۱. برای شست‌وشو، آماده‌سازی و طبخ مواد غذایی از آب سالم استفاده نمایید.

۲. سبزیجاتی را که به‌صورت خام مصرف می‌شوند، ابتدا با آب سالم به‌خوبی بشویید و سپس با استفاده از مواد پاک‌کننده و ضدعفونی‌کننده، آن‌ها را سالم‌سازی کرده و پس از شست‌وشوی مجدد مصرف نمایید.

۳. از نوشیدن آب آشامیدنی غیرمطمئن جداً خودداری نمایید.

۴. در صورت‌عدم دسترسی به آب مطمئن، آن را به مدت ۳ دقیقه جوشانده و سپس مصرف نمایید.

۵. خوراکی‌های خام یا پخته‌ای که توسط دست‌فروشان دوره‌گرد عرضه می‌شوند، بهداشتی نبوده و مصرف آن‌ها جایز نیست.

۶. کاهو و سبزیجات خام ممکن است حاوی میکروب و تخم انگل باشند؛ بنابراین از مصرف کاهو و سبزیجات نشسته جداً خودداری کنید.

۷. از ریختن زباله در رودخانه‌ها و معابر عمومی جداً خودداری نمایید.

۸. شستن دست‌ها در موارد زیر ضروری است:

– پس از تماس با مواد غذایی خام و نشسته
– پس از رفتن به توالت
– پس از تماس با هر نوع مواد زائد
– پس از تعویض پوشک بچه

با رعایت این نکات، می‌توانید از بروز بیماری‌های روده‌ای پیشگیری کنید.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت