شما اینجا هستید

اجتماعی » تذکر علیپور به شهردار رشت برای تکرار انتصابات خارج از چارت/ انتصابات حاشیه دار شهردار رشت با اهداف انتخاباتی

به گزارش سپیدخبر و به نقل از عصرصادق، محمدحسن علیپور عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی رشت در جلسه کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی رشت با تأکید بر اینکه فرهنگ هر جامعه هویت آن جامعه است اظهار داشت: راه اصلاح یک مملکت ارتقای فرهنگ است.

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی رشت با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی مناسب برای برنامه‌های فرهنگی گفت: آنچه که آینده هر ملتی را می‌سازد فرهنگ جامعه است.

وی در ادامه با بیان اینکه ۱۱ عضو شورا به مسعود نصرتی شهردار رشت اعتماد کرده‌اند افزود: جسارت به شهردار رشت نباشد ولی شهردار باید در عزل و نصب‌ها دقت کند.

علیپور تصریح کرد: وقتی شهردار فردی را عزل می‌کند حتماً دلایلی دارد به‌طور مثال معاون سابق فرهنگی ورزشی سازمانی اگر خوب است چرا عزل می‌شود و اگر دلایل برکناری مشخص است چرا دوباره به پستی دیگر منصوب می‌شود.

وی افزود: شهردار باید پاسخ دهد اگر اهل منطق و علم مدیریت است چرا کارهای خارج از چارت انجام می‌دهد، انتصابات خارج از چارت دکتر نصرتی تکرار شده‌اند اینگونه ابلاغ‌ها موازی کاری سازمانی را در بر دارد.

علیپور با انتقاد از عملکرد شهردار رشت تأکید کرد: امروز هر کس به شهردار نیرو دیکته می‌کند و نیروهای مدنظرش را ارتقا می‌دهد و همه این انتصابات هدف‌های انتخاباتی را دنبال می‌کنند. روند انتصابات در شهرداری رشت نگران‌کننده است و به نظر می‌رسد هر فردی می‌تواند به‌صورت سفارشی و با ابلاغ مدیریتی در هر مسئولیتی منصوب شود.

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی رشت با اشاره به مبحث شورا یاری گفت: این امر بیشتر دنبال جنبه انتخاباتی و سیاسی‌کاری است امروز محلات ما مشکلات فرهنگی اقتصادی و اجتماعی دارند.

علیپور خاطرنشان کرد: مردم به ما رأی دادند تا برای آنها کار کنیم مردم امروز ما را مسخره می‌کنند چند بار یک پروژه را افتتاح می‌کنیم. به همت ما هجمه‌ها بسیار زیاد است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی مناسب برای کمک به گروه‌های هنری و مذهبی گفت: ایام محرم نزدیک است برای کمک به هیئت‌ها برنامه‌ریزی شود باید کمک‌ها شفاف‌سازی شود.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت