شما اینجا هستید

ورزشی » ایران با ۲۸ لژیونر در رده هشتادم کشورهای صادر کننده فوتبالیست

به گزارش غیرمنتظره،به نقل از تسنیم، مرکز بین‌المللی مطالعات ورزشی (CIES) در سوئیس در دویست‌ و‌ نود و دومین شماره هفته‌ نامه خود اقدام به معرفی کشورهای دارای بیشترین صادرات بازیکن فوتبال (بیشترین لژیونر) جهان کرده است.

 در این رده‌بندی که آمارهای آن مربوط به سال ۲۰۱۹ است، ایران با داشتن ۲۸ بازیکن فوتبال در کشورهای خارجی، در جایگاه هشتادم قرار دارد. کشورهای برزیل (۱۶۰۰ بازیکن)، فرانسه (۱۰۲۷ بازیکن) و آرژانتین (۹۷۲ بازیکن) نیز در رده‌های اول تا سوم این رده‌بندی قرار دارند.

همچنین در این رده‌بندی درصد لژیونرهای کشورهای مختلف که در بالاترین سطوح باشگاهی توپ می‌زنند مشخص شده که در مورد ایران این رقم ۹۲٫۹ درصد است. در مورد کشورهای برزیل، فرانسه و آرژانتین این اعداد به ترتیب ۷۴٫۶ درصد، ۷۴ درصد و ۷۵٫۵ درصد است. در واقع این سه کشور مجموعاً نزدیک به ۲۲٫۵ درصد از نیروی کار خارجی شاغل در فوتبال ۱۸۶ کشور جهان را تشکیل داده‌اند.

محبوب‌ترین مقصد برای لژیونرهای برزیلی با اختلاف زیاد ابتدا پرتغال است و پس از آن کشورهای ایتالیا و ژاپن. در مورد لژیونرهای فرانسوی، محبوب‌ترین مقاصد، انگلیس، بلژیک و لوکزامبورگ و در مورد فوتبالیست‌های آرژانتینی هم شیلی، مکزیک و اسپانیا محبوب‌ترین مقاصد بوده‌اند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت