به گزارش غیرمنتظره و به نقل از رشت۲۰، بخش اول و دوم گفتگو با محمدرضا خاکسار نجفی شهردار اسبق رشت و کاندیدای انتخابات شورای اسلامی شهر رشت در دوره ششم منتشر شد و مورد استقبال قرار گرفت، حال نگاهی داریم به بخش سوم و پایانی این گفتگوی خواندنی:
بیشتر بخوانید: بخش نخست گفتگو با محمدرضا خاکسار نجفی شهردار اسبق رشت
بیشتر بخوانید: بخش دوم گفتگو با محمدرضا خاکسار نجفی شهردار اسبق رشت
- آقای خاکسار یکی از موضوعات مورد گلایه شهروندان بحث شهرسازی رشت است، نگاه شما به این موضوع چیست؟
متأسفانه شهر رشت از نظر طرح تفضیلی و توسعه شهرسازی یک شهر بسته است که میبایست در راستای گسترش شهری قدم برداریم. بازگشایی مسیرها به سمت جاده لاهیجان، جاده جیرده، تهران، فومن، پیربازار و پل طالشان میبایست انجام گیرد.
- از هر شهروندی که سؤال کنیم در خصوص وضعیت آسفالت معابر شهری انتقاد جدی دارد، به نظر شما برای برونرفت از این وضعیت چه باید کرد؟
در خصوص آسفالت سطح شهر رشت نیز طبق جلساتی که با انجمن بتن داشتیم و بررسیهای صورت گرفته در آینده بتن را جایگزین آسفالت میکنیم. کاری که اروپا ۱۵ سال قبل این کار را انجام داده است. بازگشایی مسیرها و رینگ شهری، تشکیل شهرکهای مختلف صنوف، بهسازی آسفالت شهری و اجرای تمامی پروژههای سرمایهگذاری با حضور پررنگ بخش خصوصی امکانپذیر است که میبایست هر چه سریعتر در افزایش میزان مشارکت آنان اقدام شود.
- سالهاست در شهر رشت شعار جلب سرمایهگذار مطرح میشود، اما این کار عملاً صورت نپذیرفته، چه راهکاری برای جذب سرمایهگذار در رشت دارید؟
تأمین منابع مالی جهت عمران و آبادانی شهری، توسعه و اصلاح طرح تفضیلی، بازگشایی معابر اصلی و رینگهای شهری، گسترش زمینههای فعالیت فرهنگی و اجتماعی و ارائه بسیاری از خدمات در مدیریت شهری در شهر رشت نیازمند حضور قدرتمند سرمایهگذاران و مشارکت بالای بخش خصوصی است که تاکنون در راستای فراهم نمودن زمینه و امکانات لازم برای جذب سرمایهگذار اقدامات قابلتوجهی صورت نگرفته است.
به همین منظور تشکیل کمیسیون سرمایهگذاری در شورای اسلامی شهر رشت جهت تعیین دستورالعملهای لازم و بررسی صلاحیت متقاضیان برای ورود به بخشهای مختلف سرمایهگذاری بسیار ضروری است.
شهر رشت با دارا بودن پتانسیلهای بسیار مطلوب برای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف میبایست با همت عالی مشارکت شهروندی و پیوند عمیق میان شهرداری و شورا به پیشرفتهای چشمگیری همانند دیگر کلانشهرهای کشور دست یابد که این خود زمینه توسعه شهری افزایش مشارکتهای میان بخشی در بین ارگانها و سازمانها خواهد شد.
- شورا و شهرداری رشت در سالیان اخیر همواره چالشهای جدی با یکدیگر داشته و بجای بازوی کمکی، سد راه یکدیگر بودهاند، در این خصوص چه باید کرد؟
از مهمترین موضوعات پیشبرد اهداف و خدمات شهری به شهروندان هماهنگی میان شهرداری و شورای شهر است که با دقت نظر در انتخاب شهردار میسر میگردد. انتخاب فرد اصلح، متخصص و مطابق با معیارهای از پیش تعیینشده توسط شورا و ایجاد وفاق و همدلی میان مجموعه شهرداری مهمترین عنصر مدیریت صحیح شهری است.
امیدوارم شورای ششم، شورای خوبی برای این شهر باشد که وقتی سال ۱۴۰۴ میخواهیم شورا را به افراد آینده تحویل دهیم سرافراز و سربلند باشیم.
- کد خبر 79783
- پرینت