شما اینجا هستید

اجتماعی » برنامه جنجالی شبکه افق از آنتن تلویزیون حذف شد

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از ایسنا، برنامه «جعبه سیاه» تا هفته گذشته روز‌های یک‌شنبه و سه‌شنبه از شبکه افق بازپخش می‌شد و قسمت جدید این برنامه شب گذشته به روی آنتن نرفت.

آخرین برنامه «جعبه سیاه» شبکه افق سه‌شنبه (۲۶ دی ماه) در جدول پخش دیده شد و در ادامه با واکنش‌های متعددی همراه شد.

بر اساس این گزارش، اهدای هدیه‌ای متفاوت به هادی عامل در یک برنامه تلویزیونی پس از آنکه ویدیوی تقطیع‌شده از آن در فضای مجازی دست به دست شد، با واکنش‌های فراوانی مواجه شد. انتقاد‌هایی که همراهی رییس صداوسیما را به دنبال داشت؛ به‌گونه‌ای که پیمان جبلی نیز تولید این صحنه‌ها را با هر هدف و تحت هر عنوانی، خطا دانست.

در پی این اتفاق روابط عمومی برنامه «جعبه سیاه» هم مطلبی را منتشر کرد و ضمن توضیح درباره رویکرد خود، از هادی عامل عذرخواهی کرد.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت