شما اینجا هستید

حوادث » جزئیات کامل حمله فردی با سلاح سرد در حرم حضرت معصومه (س)

به گزارش غیرمنتظره، فردی ساعتی پیش با سلاح سرد وارد صحن صاحب‌الزمان حرم حضرت معصومه (س) شده بود و با سر و صدا قصد درگیری با زائران را داشت.

بلافاصله نیروهای امنیتی وارد عمل شده و فرد چاقو به دست را دستگیر می‌کنند و تحویل نیروهای امنیتی می‌دهند و هنوز از انگیزه متهم اطلاعاتی به دست نیامده است.

در این حادثه یکی از زائران دچار جراحت سطحی از ناحیه پا شده که جهت درمان به بیمارستان اعزام شده است.

هم‌اکنون امنیت و آرامش در حرم حضرت معصومه (س) برقرار بوده و زائران در حال زیارت و اقامه نماز مغرب و عشاء هستند.

همچنین دادستان قم در خصوص این حادثه اظهار داشت: امروز فردی ۲۲ساله که حالت عادی نداشت با چاقو به سمت نیروهای امنیتی حرم حضرت معصومه (س) حمله و قصد ورود به داخل حرم را داشت که نیروهای امنیتی حرم از ورود این فرد جلوگیری کردند.

در این حادثه، یکی از زائران مجروح شده که حال جسمی وی خوب است.

این فرد دستگیر و برای وی پرونده قضایی تشکیل شده است.

در ادامه نیز مسؤلان حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علی‌ها آخرین وضعیت حرم مطهر بعد از حادثه امروز را تشریح کردند.

فرد خاطی که عصر امروز با چاقو وارد حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علی‌ها شده بود با هوشیاری خادمان حرم و امنیت و حراست حرم مطهر دستگیر شد.

این موضوع به خوبی جمع شد و تبعاتی خداروشکر نداشت و مراسمات حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علی‌ها با حضور پرشور مردم و آرامش در حال برگزاری است و از مردم عزیز می‌خواهیم به شایعات و جوسازی‌ها اهمیتی ندهند.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت