شما اینجا هستید

اقتصادی » درآمد واردکنندگان چای ۷ برابر تولیدکنندگان گیلان است

به گزارش غیرمنتظره و به نقل از تسنیم، هادی حق‌شناس استاندار گیلان با اشاره به شرایط کشاورزی گیلان، گفت: استان گیلان تنها استانی در کشور است که بسته فروش ندارد.

به گفته وی، این استان بیش از یک چهارم نیاز مردم ایران به برنج را تأمین می‌کند و حدود ۱۰ درصد مصرف مرغ کشور را تولید می‌کند، همچنین، یک سوم مصرف چای ایران توسط گیلان تأمین می‌شود.

حق‌شناس با بیان اینکه با وجود این پتانسیل‌های کشاورزی، برخی سیاست‌ها منجر شده‌اند که کشاورزی در گیلان اقتصادی نباشد، افزود: برای مثال، دو سوم چای مصرفی ایران وارد می‌شود، در حالی که درآمد واردکنندگان معادل هفت برابر درآمد تولیدکنندگان گیلانی است.

استاندار گیلان با بیان اینکه برخی سوء‌تدبیری‌ها منجر شده که کشاورزی در گیلان اقتصادی نباشد، افزود: این موضوع ناشی از برخی سیاست‌هاست و ربطی به مردم ایران ندارد و من با خودم عهد کردم که در هر جلسه‌ای، یک مسئله گیلان را بپردازم و یک مشکل گیلان را ذکر کنم.

غیرمنتظره – سایت خبری گیلان | اخبار گیلان – خبر رشت