به گزارش سپیدخبر،سرهنگ عیسی روشن قلب فرمانده انتظامی شهرستان آستانهاشرفیه بابیان اینکه در پی وقوع چند فقره سرقت کابل برق در این شهرستان، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت، گفت: مأموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقات و تعقیب سرنخها موفق به شناسایی یک متهم در این پروندهها شدند.
سرهنگ روشن قلب با اشاره به اینکه مأموران با هماهنگی مقام قضائی به مخفیگاه متهم اعزام شدند و وی را دستگیر کردند، افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهم ۳۶۰ متر کابل برق به ارزش ۹ میلیون تومان کشف شد.
این مقام انتظامی بابیان اینکه متهم در بررسی فنی پلیس به ۵ فقره سرقت در شهرستان آستانهاشرفیه اعتراف کرد، گفت: متهم ۲۱ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مقام قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان آستانهاشرفیه در پایان از شهروندان درخواست کرد تا در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را بلافاصله به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
- کد خبر 35272
- پرینت