به گزارش سپیدخبر،حجت علی اکبرنژاد گفت: باید با همکاری یکدیگر نهادههای مرغ توسط خود مرغداران تهیه تا صنعت مرغداری پایدار شود و راهی جز این نیست.
وی با اشاره به اینکه کشاورزی فقط در مزرعه نیست و باید در حوزه تولید کشاورزی زنجیرهوار کار کنیم، افزود: امکانات و توانمندیهای زیادی در حوزه کشاورزی داریم و باید مرغداران، خود فروشگاه مرغ داشته باشند و وارد عرصه توزیع شوند.
علی اکبرنژاد ادامه داد: تشکیل زنجیرهها موجب کاهش قیمت تمام شده مرغ و در نتیجه کاهش قیمت این کالا در بازار میشود.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: تجمع زنجیرهها منجر به برندسازی و تقویت صادرات مرغ استان می شود و برای تحقق این امر اقدامات مختلفی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر استان گیلان یکی از قطبهای تولید کننده مرغ است خاطرنشان کرد: ۶۵ درصد مرغ گیلان تحت پوشش زنجیرهها هستند. باید ۳۵درصد باقیمانده نیز به زنجیرهها متصل شوند.
علی اکبرنژاد گفت: به طور میانگین سالیانه ۱۶۰هزار تن مرغ در گیلان تولید میشود و تشکیل زنجیرههای تولید و توزیع در بین خود مرغداران منجر به حذف دلالان مرغ می شود.
وی افزود: در حال حاضر بالغ بر ۲۰درصد قیمت مرغ به دلیل وجود دلالان در این عرصه است.
ایسنا
- کد خبر 34541
- پرینت